Volgende Vorige

Senior engineer telecom (40 uur)

Introductie

Voor onze opdrachtgever in Utrecht zoeken wij versterking van ons team. Iemand met gevoel voor de business, die energie krijgt van techniek. Jij bent de persoon die de klantvraag vertaalt naar de techniek. Kom jij ons team versterken?

Functie

Waarmee jij ons verder brengt

Als Senior Engineer Telecom word je verantwoordelijk voor het vertalen van de klantvraag naar een technisch uitvoerbare engineering of vernieuwing van de coax- en glasnetwerken. Dit resulteert in een ontwerp en een calculatie. Je verzorgt de digitale werkmappen met tekeningen, werkinstructies en geeft technische ondersteuning. Houdt de status, voortgang en planning bij in de systemen van onze opdrachtgever. Jij bent een coach voor jouw collega Engineers en bent het eerste aanspreekpunt bij technische vraagstukken van collega’s. Je coördineert de werkzaamheden die zijn uitbesteed aan onze offshoring partner en bewaakt de kwaliteit van de opgeleverde producten. Je werkt zelfstandig aan projecten of deelprojecten binnen het werkpakket en rapporteert aan de Projectmanager. Je levert een belangrijke bijdrage aan het behalen van projectdoelstellingen en het beoogde financiële resultaat.

Functie eisen

Zie jij de connectie met ons?

Wij zoeken een leergierige ondernemende collega, die affiniteit heeft met techniek en IT en een MBO/MBO+ opleiding heeft afgerond. Ervaring met programma’s, zoals PNI en ORCA is gewenst . Ben jij al in het bezit van SECT certificaten dan is dat fijn. Zo niet, dan bieden wij jou de mogelijkheden om deze certificeringen te behalen.

Ervaring in ons vakgebied is zeer gewenst, zoals bekendheid met coax en/of glas telecommunicatie netwerken. Ook vinden wij het een pre als je kennis hebt van het bouwproces en eventueel van voorschriften en richtlijnen voor de engineering van aanpassingen en vernieuwingen aan telecom infrastructuur.

Jouw vaardigheden, zoals een goed probleemoplossend vermogen, je gestructureerde manier van werken en je analytische vaardigheden dragen bij aan een betere en betrouwbare connectiviteit.

Jij bent iemand die niet alleen zorg draagt voor kwaliteit, maar ook zorgt voor tijdige oplevering van opdrachten.

Aanbod

Wij werken aan mooie projecten waar we gezamenlijk onze bijdrage aan leveren. Binnen een vooruitstrevende organisatie, waar we werken aan de toekomst van telecom: Total Connectivity.

Een organisatie met focus op wendbaarheid, waarvoor we nieuw talent aantrekken.

Je wordt gewaardeerd om je talenten en krijgt ruimte om te groeien. We belonen je met onze solide arbeidsvoorwaarden, zoals 25 vakantiedagen en een bruto maandsalaris tussen de € 2.500,- en € 3.100,- als je 38 uur per week werkt (afhankelijk van de ervaring die je meebrengt). Ook bieden wij jou de mogelijkheid om je talenten blijvend te ontwikkelen onder andere door jou meer dan 100 learningprogramma’s aan te bieden.

Inlichtingen

Wil je meer informatie of heb je interesse? Bel, mail, app: 06-15270350, annebeth.velema@workforce-bv.com.

Solliciteer op deze functie

[gravityform id='1' title='false' description='false' ajax='true']