Volgende Vorige

Project supportmedewerker telecom (40 uur)

Introductie

Voor onze vestiging in Utrecht zoeken wij een Project Supportmedewerker Telecom. Ben jij de spin in het web, die het leuk vindt om in een technische omgeving met veel verschillende partijen intensief contact te hebben? Te zorgen dat de operatie loopt en blijft lopen? Wij zoeken jou!

Functie

Als Project Supportmedewerker Telecom ben je verantwoordelijk voor het samenstellen, verwerken en administratief begeleiden en afhandelen van (digitale) projectmappen. Samen met de Uitvoerder werk je aan het behalen van een zo optimaal mogelijk resultaat van de projecten. Om tot een goed resultaat van de opdracht te komen, maak je gebruik van gegevens uit meerdere systemen en controleer je de compleetheid van de aangeleverde gegevens.

Jij bent de spin in het web! Vanuit je rol heb je dagelijks contact met klanten, onderaannemers, planners, uitvoerders en technici en faciliteer je hen bij de voortgang van de opdrachten. Je rapporteert aan de manager over de voortgang en eventuele problemen bij de uitvoering van de werkzaamheden. Je verzorgt informatie op het gebied van bestellingen en levertijden. Verder plan en bestel je het benodigde materiaal. Je stuurt op budgetten en registreert bestede uren en uitgevoerde activiteiten en revisies. Kortom, een veelzijdige functie binnen een dynamisch team en werkveld.

Functie eisen

Jij hebt MBO werk- en denkniveau en aantoonbare affiniteit met techniek en IT. Je beheerst de Nederlandse taal goed. Bent organisatorisch sterk en vaardig in het werken met diverse computersystemen.

Met je sterk ontwikkelde communicatieve vaardigheden houd je je (interne) klanten tevreden, waarbij je gaat voor het beste resultaat. Je hebt een hoog werktempo en weet snel te schakelen. Als geen ander weet jij het overzicht te bewaken en handel je kostenbewust en pro actief.

Aanbod

Wij werken aan mooie projecten waar jij als Project Supportmedewerker Telecom je bijdrage aan levert. Een vooruitstrevende organisatie, waar we werken aan de toekomst van telecom: Total Connectivity.

Bij ons krijg je de ruimte om te groeien. Ben je ondernemend en kom je het beste tot je recht als je ruimte krijgt? Dan zit je bij ons op je plek. We belonen je hiervoor met onze solide arbeidsvoorwaarden, zoals 25 vakantiedagen en een bruto maandsalaris tussen de € 2.200,- en € 2.750,- als je 38 uur per week werkt (afhankelijk van de ervaring die je meebrengt). Ook kun je blijvend je talenten ontwikkelen, onder andere via meer dan 100 online learningprogramma’s.

Sollicitatie

Wil je meer informatie of heb je interesse? Bel, mail, app: 06-15270350, annebeth.velema@workforce-bv.com.

Solliciteer op deze functie

[gravityform id='1' title='false' description='false' ajax='true']