Volgende Vorige

Planner transport

Introductie

Als Centrale Transport Coördinator ben je verantwoordelijk voor het coördineren en inplannen van de transportbehoeftes van onze klanten. Daarbij houd je rekening met een efficiënte en effectieve inzet van eigen en ingehuurd personeel, met als doel de winstgevendheid van onze transportactiviteiten te waarborgen. Je bewaakt dat transporten volgens planning en afgesproken kwaliteitseisen worden opgeleverd. Indien de situatie daar om vraagt, stuur je in samenspraak met klanten en/of collega’s hierin bij. Je werkt klant en project georiënteerd; belangrijke aspecten daarbij zijn de klanttevredenheid, de optimale bezetting van onze transportmiddelen en het welzijn van onze chauffeurs
Het te plannen transport bestaat voornamelijk uit open transport. Dit transport wordt uitgevoerd met auto laadkranen, open trailers en semidiepladers. Daarnaast valt een gedeelte onder het exceptionele transport. Ons wagenpark is hier grotendeels op ingericht, maar waar nodig wordt gebruik gemaakt van onze gespecialiseerde charters.De afdeling waar je terecht komt bestaat uit een groep van circa 65 professionals. De collega’s waarmee je samenwerkt zijn goed op elkaar ingespeeld en afgestemd, waarbij plezier een grote rol speelt! Op hectische momenten zoek je de samenwerking op met collega’s, zodat aan het einde van de dag alles strak in de planning staat.

Functie

Werk- en denkniveau: HBO.

Afgeronde HBO-opleiding bij voorkeur Logistiek & Transport of Technische Bedrijfskunde

3 jaar relevante ervaring in een soortgelijke functie.

Ervaring met het verbeteren en automatiseren van logistieke processen

Kennis van administratie- en planningstechnieken en van geautomatiseerde (administratieve)systemen.

(Sociale) vaardigheid voor het afstemmen van informatie over de werkzaamheden met de klanten, leveranciers en interne afdelingen.

Uitdrukkingsvaardigheid voor het verzorgen van rapportages over de werkzaamheden.

Flexibele houding.

Aanbod

Onze opdrachtgever verzorgt de exploitatie en het beheer van materieel voor een groot aantal werkmaatschappijen. Met gemotiveerde en enthousiaste medewerkers wordt vanuit diverse vestigingen ondersteuning gegeven bij de inzet van materieel.

In een breed scala van bouwactiviteiten worden onze machines ingezet ten behoeve van grote infrastructurele projecten in wegen-, tunnel-, netwerken-, spoorwegbouw en beton- & waterbouw.

De dynamiek van de werkmaatschappijen daagt ons steeds uit tot het leveren van klantgerichte, creatieve en innovatieve oplossingen, die bijdragen tot het succes van ons concern.

Inlichtingen

Annebeth Velema +31615270350

Sollicitatie

Annebeth Velema +31615270350

Solliciteer op deze functie

[gravityform id='1' title='false' description='false' ajax='true']