Vorige

Planner ( ervaring niet nodig)

Introductie

Voor onze opdrachtgever in Utrecht zoeken wij wendbaar talent met gevoel voor organiseren en mensen. Wil jij ons nieuwe teamlid worden en meewerken aan een goed georganiseerde afdeling Beheer Mobiel? Waar men kan vertrouwen op het oplossen van storingen door het hele land? Dan zoeken wij jou!


Waarmee jij ons verder brengt

De Planner houdt zich voornamelijk bezig met het efficiënt en effectief inzetten van personeel ten behoeve van de productie. De werkzaamheden vinden plaats in een dynamische, hectische werkomgeving waar veel gebeurt.


Je bent verantwoordelijk voor het aannemen van opdrachten van Projectleiders, het juist uitzetten van de aanvragen in het systeem en het invullen van de diensten. Hierbij maak je gebruik van CAO-regelingen (werktijdenregeling) en houd je rekening met de arbeidstijdenwet. Je zoekt naar de juiste mensen met de juiste competenties op de projecten, waarbij je tegenwicht kan geven aan de Projectleider. Wij verwachten van jou flexibiliteit en een pragmatische instelling, omdat we in dynamische en veranderende markten actief zijn.

Organisatie


Wij zoeken jong talent met minimaal 2 jaar en maximaal 5 jaar werkervaring en een afgeronde HBO-opleiding in administratieve richting. Automatiseringssystemen liggen je van nature. Je sterke persoonlijkheid is belangrijker, dan de ervaring die je misschien al hebt opgedaan. Om de taal binnen ons werkveld te spreken, is affiniteit met techniek zeer gewenst.


Je begrijpt dat planning een cruciaal onderdeel is van het slagen van een project met een goed rendement. Door pro actief contact te hebben met de productie heb je voortschrijdend inzicht, waardoor kosten reduceren en werkplezier van productie toeneemt. Je werkt vanuit onze locatie in Utrecht en hebt contact met je collega’s in het land. Je bent collegiaal, durft en analyseert. Daarnaast ben je in staat tot het aansturen, aanspreken en stimuleren van Monteurs en het denken in oplossingen.


Vanwege de werktijden worden onze Planners flexibel ingezet binnen het team. Jij hebt een landelijke regiefunctie op capaciteit en efficiëntie. Je reduceert reisbewegingen en kent de capaciteiten van de Monteurs en zet deze hier zoveel mogelijk op in.

Functie

Denk jij de juiste competenties te hebben voor deze leuke functie? Reageer dan snel! Ervaring is niet nodig, de drive om het te leren wel!

Functie eisen

HBO werk en denknivo

Goed kunnen schakelen

Communicatief vaardig


Inlichtingen

Annebeth Velema +31615270350

Sollicitatie

Annebeth Velema +31615270350

Solliciteer op deze functie

[gravityform id='1' title='false' description='false' ajax='true']