Vorige

Medewerker Schade ( niet bang om te bellen?)

Introductie

In de functie van Support Medewerker Schadebehandeling kunnen wij je 1 ding garanderen en dat is afwisseling! Tijdens de ondergrondse werkzaamheden van onze Kabelmonteurs kan het zijn dat zij vanwege diverse redenen stuiten op een schade aan een kabel. Op dat moment wordt telefonisch contact met jou opgenomen om de schade te melden. Hoewel de Monteurs in zijn algemeenheid een directe stijl van communiceren hanteren, vraag je goed door op de achtergrond van de schade (wat voor kabel, de kleur en de dikte).


Hierna maak je een schadedossier aan en zorg je dat deze zo compleet mogelijk wordt aangeleverd bij onze juridische tussenpersoon, zodat de schade direct kan worden verhaald door de verzekering. Denk hierbij aan het opvoeren van werkuren en materiaal, maar ook het opvragen van de lasschets en de geultekening bij de Monteur. Jij zorgt als tussenpersoon dat het dossier compleet wordt gemaakt en communiceert met alle betrokken partijen bij onduidelijkheden.
Kortom, je neemt schades aan en je blijft het dossier volgen totdat de verzekering de schade in behandeling heeft genomen. Uiteraard doe jij dit niet alleen. Je komt te werken in een sociaal team met 20 medewerkers die net zo communicatief vaardig, analytisch, nauwkeurig en proactief zijn, zoals jij.

Functie

Ervaring is niet nodig, we leren je graag het vak. Ben jij nauwkeurig? Kun je goed doorvragen? Laat je je niet afschrikken door anderen? Reageer dan snel!

Inlichtingen

Annebeth Velema +31615270350

Sollicitatie

Annebeth Velema +31615270350

Solliciteer op deze functie

[gravityform id='1' title='false' description='false' ajax='true']