Vacatures monteur-machines

(Leidinggevend) Monteur/Coördinator

Introductie

Voor een klein onderhouds- en reparatieteam zoeken wij een een sterke leider die geen enkele vorm van techniek uit de weg gaat.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een sterspeler op het gebied van onder andere leidinginspecties en renovaties. Ook verzorgen ze onder andere inspecties aan wegen en kunstwerken . Wij bieden een breed scala aan hun uiteenlopende klanten: van (semi-) overheden tot industriële locaties. Deze organisatie kenmerkt zich door kwaliteit en duidelijke oplossingen.

Functie

Hydrauliek, pneumatiek, werktuigbouw en elektrotechniek: het komt dagelijks allemaal voorbij. Je zorgt samen met je collega’s voor zowel het onderhoud als de reparatie van inspectierobots voor (ondergronds-)leidingwerk of het wagenpark, en alles wat daar tussenin zit. Snelle beschikbaarheid is je doel, maar kwaliteit staat voorop. Ook schakel je met leveranciers om bijvoorbeeld keuringen of specialistische kennis te regelen. Al met al dus een enorm veelzijdige job met meer dan voldoende verantwoordelijkheid en uitdaging. Ga jij deze samen met ons aan?


Functie-eisen

Heb jij aantoonbaar brede bagage in diverse technische disciplines en sta je daarnaast stevig genoeg in je schoenen om ook de sturende factor binnen dit kleine team te zijn? Je verzorgt naast het doen van allerlei verschillende soorten onderhouds- en reparatiewerkzaamheden, ook de planning voor (bijvoorbeeld) het onderhoud van het wagenpark bij leveranciers/dealers. Het materieel van onze opdrachtgever bevat allerlei verschillende soorten techniek; dat maakt het voor jou juist de uitdaging. Jij hebt een technisch georiënteerd MBO, aantoonbare technische kennis en bezit daarnaast de ervaring om de verantwoordelijkheid voor de planning te dragen, je collega’s te coachen en bij te staan en verantwoordelijkheid te dragen voor de snelle inzetbaarheid van alles wat in jouw werkplaats voorbij komt.


Aanbod

Wij bieden je vooropgesteld een hele brede en technisch zeer uitdagende baan waarin geen dag hetzelfde is. Gezien de samenstelling van het team is er ook meer dan voldoende ruimte voor jou input in de processen en werkwijze van de workshop. Uiteraard ontvang je een net salaris, passend bij de verantwoordelijkheid van de baan. Jaarlijks krijg je 25 vakantiedagen en 5 ATV dagen. Doorgroeien is absoluut een mogelijkheid gezien de veelzijdigheid van onze opdrachtgever. Reiskosten zijn gedekt met €0,19 evenals opleidingsmogelijkheden.

Inlichtingen

Ernst Op ’t Einde 085 – 487 72 11 of 06 – 1545 05 79

Sollicitatie

Ernst Op ’t Einde 085 – 487 72 11 of 06 – 1545 05 79

Ernst@Workforce-bv.com

Solliciteer op deze functie