Volgende Vorige

Leerling Pijpfitter (40 uur)

Introductie

Leerling pijpfitter regio Amsterdam

Voor onze opdrachtgever in de regio Amsterdam zoeken wij enthousiaste en leergierige aankomende vakmannen. Wil jij het vak leren in de praktijk en het traject afsluiten met een volwaardig MBO-diploma (BBL-traject niveau 2 of 3)? Dan zoeken wij jou!

Organisatie

Onze opdrachtgever is Visser & Smit Hanab. Zij vinden vakmanschap zo belangrijk dat ze een eigen vakschool industrie en energie hebben. Je werkt bij ons 4 dagen in de praktijk en werkt meteen mee in de projecten. Daarnaast heb je 1 dag in de week scholing in onze eigen vakschool. Na 1 jaar (BBL-niveau 2) of 2 jaar (BBL- niveau 3) heb je veel praktijkervaring opgedaan en sluit je dat af met een officieel MBO-diploma. Daarnaast volg je ook trainingen als bijvoorbeeld flensmonteur. Je krijgt uiteraard een mooi salaris voor 5 dagen in de week. Het opleidingstraject start in september 2019 en wordt verzorgd door Visser & Smit Hanab en Workforce Nederland B.V.

Functie

Wat ga je leren?

Als leerling pijpfitter ga je het volgende leren: het slijpen van leidingen, plaatsen van supporting, tekeningen lezen, het op de juiste plaats aanbrengen van de leidingen en inmeten. Uiteraard krijg je hiervoor de beste begeleiding van ervaren collega’s. Bij het uitvoeren van je werkzaamheden is veiligheid namelijk het belangrijkste!

Functie eisen

Wie ben jij?

Je hebt 100% motivatie, affiniteit met techniek, minimaal 18 jaar, in het bezit van Rijbewijs B en eigen vervoer. Heb je al enige ervaring? Prima! Ook dan kun je solliciteren!

Inlichtingen

Bij Visser & Smit Hanab werk je aan spraakmakende en veelzijdige projecten die bijdragen aan de samenleving. Maatschappelijk bewustzijn, duurzaamheid en veiligheid zijn daarin onmisbare waarden. Bij ons heb je de verantwoordelijkheid, ruimte en vrijheid om aan je loopbaan te bouwen. Visser & Smit Hanab is onderdeel van VolkerWessels en biedt uitdagende carrièrekansen. Ons arbeidsvoorwaardenpakket is concurrerend met een marktconform salaris.

Enthousiast geworden? Reageer dan snel! Bel, e-mail of app mij via: werkenenleren@workforce-bv.com of 06-15450579.

Solliciteer op deze functie

[gravityform id='1' title='false' description='false' ajax='true']