Leerling Monteurs Gas/Water/Warmte

Introductie

Wil jij het nieuwe schooljaar starten met een leer & werktraject in het Noorden en Midden van Nederland?


Met Workforce zoeken wij nieuwe collega’s die middels leren & werken het vak als monteur eigen willen maken! Visser & Smit Hanab is een erkend leerbedrijf en biedt je de ideale werkomgeving. Als leerling-monteur maak je kennis met alle facetten van de gas /water/warmte distributie. Door de unieke combinatie van leren en werken leiden wij je op tot allround monteur.

Organisatie

Hoe ziet het traject eruit?

We sluiten een leer-werkovereenkomst met elkaar af die tot en met het behalen van je diploma loopt. In deze periode ga je één dag per week naar school en vier dagen per week ga je in de praktijk aan de slag. Met je praktijkopleider heb je contact over het werk in de praktijk en je voortgang op school. Een praktijkopleider noemen wij ook wel leermeester. Je leermeester zorgt ervoor dat je dagelijks op pad gaat met een team van collega’s om het werk buiten uit te voeren. Je gaat het 1e jaar onderaan beginnen als grondwerker en stapsgewijs mag je steeds meer doen. Je leert natuurlijk ook op school en wilt dit in de praktijk brengen. Via school worden leerdoelen waar je aan werkt, afgesproken. Je leermeester beoordeelt op basis van je praktijkervaring en de gemaakte opdrachten of je dit hebt behaald. Uiteindelijk verricht je dan alle werkzaamheden die nodig zijn om je (praktijk) diploma te behalen.

Nadat je de basisopleiding op MBO niveau 2 succesvol hebt afgerond, kunnen wij je, indien er een vacature is, je een contract aanbieden. Onze voorkeur is hierin wel, dat je dan verder gaat leren om ook MBO niveau 3 en 4 te halen. Hiermee kun je dan zelfstandig als 1e Monteur aan de slag.

Functie

Veiligheid

“We werken veilig, of we werken niet” is onze kernwaarde. Door ons hele bedrijf zie je posters hangen van WAVE; wees alert veiligheid eerst. Werken met gas en stroom vereist natuurlijk van je dat je secuur en veilig werkt. In ons bedrijf wordt hier veel aandacht aan besteed. Zo zijn er een aantal verplichte veiligheidscursussen voor de functie van monteur. Je begint hier als leerling-monteur direct in het eerste jaar mee. Dit allemaal gericht op de veiligheid van jezelf, je collega’s en de omgeving. We vinden het belangrijk dat alle leerlingen al vanaf het begin leren over veiligheid en het belang dat onze organisatie hieraan hecht om veilig werken te stimuleren.

Functie-eisen

Waar moet ik aan voldoen?

Heb jij een VMBO diploma op zak? Ben jij minimaal 18 jaar en in het bezit van een B – rijbewijs? Woonachtig in het Midden of Noorden van Nederland? Dan kom je al in aanmerking voor een functie als leerling-monteur!

Sollicitatieproces

In totaal zijn er 2 sollicitatie rondes, deze zullen plaatsvinden in juli. In de eerste ronde ontmoet je Visser & Smit Hanab en Workforce, ons interne detacheringsbureau. In de tweede ronde spreken wij af dat je enkele testdagen gaat meelopen met ervaren collega’s, dan kunnen wij zien hoe enthousiast je bent en weet jij ook waar je voor kiest. Uiteraard krijg je deze testdagen betaald.

Aanbod

Interesse

Reageer dan via onderstaand e-mailadres met je CV, of een belletje mag ook altijd, en wie weet zien wij jou op de eerste kennismakingssessie in juli.

hoogeveen@workforce-bv.com

Harry Borgman 06- 46282682

Inlichtingen

Harry Borgman 06- 46282682

Sollicitatie

Annebeth Velema +31615270350

Solliciteer op deze functie