Vorige

Klantcase medewerker

Introductie

Voor onze opdrachtgever zoeken wij met spoed een medewerker Klantcase. Wil jij mee helpen aan de wereld van Total Connectivity? Vind je het interessant om te zorgen dat heel Nederland een goede glasvezelverbinding krijgt? Reageer dan snel!Functie

In deze functie ben jij de spil tussen de bewoner / eindklant en je collega’s Uitvoering en Werkvoorbereiding van de vestiging Papendrecht.

Jij zorgt ervoor dat de vraag van de klant beantwoord wordt en dat de klant zo snel en goed mogelijk wordt voorzien van een werkende glasvezelaansluiting. De ene klant kun je al helpen door enkel administratieve handelingen te verzorgen. Voor de andere klant ben je langer bezig en dien je uit te zoeken wat de status van het nieuwbouwproject is, wie er in actie moet komen, welke aannemer aangestuurd moet worden en wat de planning is voor alle benodigde werkzaamheden.

Al die tijd blijf je in contact met de eindklant en ben jij het aanspreekpunt voor hem of haar binnen, bij onze opdrachtgever.

Functie eisen

Functie eisen: MBO werk- en denkniveau

Ervaring als klantenservice medewerker bij andere telecom of aannemersbedrijven

Goede communicatieve vaardigheden

Goed Nederlands spreken en schrijven

Klantgericht

Nauwkeurig


Voldoe jij niet volledig aan bovenstaande eisen, maar ben je wel leergierig, communicatief vaardig en wil je graag leren? Bel, mail of app mij voor de mogelijkheden!

Inlichtingen

Annebeth Velema +31615270350

Sollicitatie

Annebeth Velema +31615270350

Solliciteer op deze functie

[gravityform id='1' title='false' description='false' ajax='true']