Kabelwerker

Introductie

Vakmannen gezocht!! Werken in een team dat voor elkaar klaar staat? Opgeleid worden tot ‘Vakman Kabels’, in een hard groeiende markt met veel kansen? Dan hebben wij de baan voor jou!

Organisatie

Onze opdrachtgever is de specialist op het gebied van boven- en ondergrondse kabel en leiding infrastructuur. Zij zorgen voor aanleg van leidingen, realiseren aansluitingen en plaatsen installaties. Via kabels en leidingen vindt transport plaats van stroom, olie, aardgas of water.


Als onderdeel van VolkerWessels zijn wij verzekerd van de steun van een internationaal bouwconcern met meer dan 16.000 medewerkers en 120 werkmaatschappijen in Europa en Noord Amerika.

Functie

Je bent betrokken bij projecten waar elektriciteitskabels gelegd worden. Opdrachtgevers voor deze projecten zijn onder andere energiebedrijven en kabel tracé beheerders zoals TenneT. Je werkt samen met collega kabelwerkers en voormannen op het project. De werkzaamheden die je uitvoert bestaan uit assistentie tijdens het machinaal en handmatig grondwerk vooleuven/proefsleuven, handmatig leggen/trekken/bundelen van kabels en allerlei bijkomende werkzaamheden. Je wordt opgeleid ‘on the job’ en daarnaast verzorgen we jaarlijks een aantal opleidingen, onder meer gebaseerd op ons eigen ‘Leerboek Vakman Hoogspanningskabels’.

Functie-eisen

Interesse en enthousiasme!

Rijbewijs B;

Goede gezondheid, je vindt het leuk om buiten te werken;

VCA B;

Veiligheidsbewustzijn tijdens werkzaamheden;

2-3 jaar werkervaring in de bouw, infra of groenvoorziening.

Aanbod

Je komt te werken binnen een enorm sociaal en betrokken organisatie waar je ontwikkeling nooit stop. Uiteraard een marktconform salaris en bijbehorende emolumenten.

Inlichtingen

Ernst op ’t Einde 085 – 487 72 11

ernst@workforce-bv.com

Sollicitatie

Ernst op ’t Einde 085 – 487 72 11


Ernst@workforce-bv.com

Solliciteer op deze functie