Volgende

Junior Controller

Introductie

Ontwikkelingen gaan razendsnel bij onze opdrachtgever. Nieuwe systemen, nieuwe richtlijnen, nieuwe werkpakketten. Om dit op financieel en operationeel in goede banen te leiden, zoeken wij een Junior Controller die zelfstandig zaken oppakt, verbinding zoekt in lijn met onze visie gericht op “Total Connectivity” en in oplossingen denkt.

Organisatie

Onze opdrachtgever verzorgt het gehele traject rond de aanleg van hoogwaardige digitale infrastructuur. Van analyse en ontwerp tot bouw, installatie, onderhoud en beheer. Ons ultieme doel? Optimale connectiviteit tot op de laatste vierkante centimeter. Zo maken we leven en werken zo comfortabel mogelijk.

Functie

De Junior Controller ondersteunt het Finance team bij het inzichtelijk maken en houden van de cijfers die bijdragen aan de besturing van Services & Beheer. Dit houdt onder andere in dat je zelfstandig zaken oppakt om orde in de basis te brengen om gezamenlijk te komen tot het “in control” zijn van de business line Services & Beheer.


In deze uitdagende rol waarbij je zelfstandig gaat schakelen met de business en de financials, krijg je een aantal business lines toebedeeld waarvoor je rapportages, controles en analyses gaat opstellen. Daarnaast denk je mee rondom de optimalisatie van de huidige financieel/administratieve processen om zodoende de effectiviteit en efficiëntie te verhogen.

Naast de “harde” kant, vinden wij het belangrijk dat jij een pro actieve en resultaatgerichte instelling meebrengt. Je bent gericht op het meenemen en meekrijgen van collega`s en je laat je niet zomaar uit het veld slaan.

Aanbod

Wij bieden een dynamische baan met veel vrijheid. Voor een groot deel bepaal je zelf hoe je waarde gaat toevoegen aan je collega’s en de organisatie. Je komt in een bedrijf te werken met collega’s met veel ambitie en een hoge snelheid van handelen. Goede ideeën kun je oppakken en zelf tot een goed einde brengen. We belonen je hiervoor met onze solide arbeidsvoorwaarden:
Een aantrekkelijk maandsalaris marktconform bij een 38-urige werkweek;


25 vakantiedagen en 13 ADV dagen (als je 40 uur per week werkt);


Een laptop en telefoon van de zaak;


Een pensioenregeling en de mogelijkheid deel te nemen aan een collectieve ziektekostenverzekering;


Diverse trainingen in onze online omgeving;


De mogelijkheid tot persoonlijke groei met een gedegen begeleiding, waarbij ondernemerschap de ruimte krijgt;


Kennis uitwisselen en netwerken bij Jong VolkerWessels;


Gunstige personeelskortingen op onder andere je fitnessabonnement, tanken en telefoonabonnement;


Gezelligheid!


Maak samen met ons de toekomst mogelijk!

Inlichtingen

Annebeth Velema +31615270350

Sollicitatie

Annebeth Velema +31615270350

Solliciteer op deze functie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.