Volgende Vorige

Intake Engineer Telecom (40 uur)

Introductie

Houd jij ervan om je te ontwikkelen en te werken in een innoverende omgeving? Een omgeving waarin het werk met grote snelheid op je af komt en je snel en accuraat moet schakelen? Voor onze opdrachtgever in Utrecht zijn wij op zoek naar een fulltime collega in de rol van Intake Engineer Telecom.

Functie

Als Intake Engineer Telecom ben je verantwoordelijk voor het onderzoeken en in kaart brengen van de (bestaande) infrastructuur voor nieuw aangemelde projecten. Je houdt je bezig met het gestructureerd onderzoeken en verwerken van informatie in systemen ten behoeve van de uitvoerbaarheid van een project. Hierbij maak je ook een hoog-over begroting. Je controleert gegevens en verwerkt deze tot een compleet en uitvoerbaar geheel, zodat de rest van de keten foutloos kan presteren. Eventuele afwijkingen/onvolkomenheden hierin bespreek je met je projectteam. Naast je dagelijkse werkzaamheden ben je continu op zoek naar verbeteringen. Procesmatig denken en dit kunnen vertalen in (werk-)processen is een pre. Je werkt in een hecht en dynamisch team.

Functie eisen

Jij hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding in een technische of bouwkundige richting en hebt bij voorkeur ervaring in een vergelijkbare rol of meerjarige ervaring als monteur binnen de telecom en/of infra branche. Het is voor jou geen probleem om met geautomatiseerde systemen te werken of dit te leren.

Je ziet de uitdaging in samen met je teamleden te sturen op kwaliteit én tijdige aansturing van opdrachten. Hiervoor is het van belang dat je sociale en communicatieve vaardigheden goed ontwikkeld zijn en dat je probleemoplossend werkt en analytisch bent. Tevens heb je een goed organisatievermogen en weet je je werk gestructureerd en in teamverband te doen.

Aanbod

Wij werken aan mooie projecten waar jij als Intake Engineer Telecom je bijdrage aan levert. Een vooruitstrevende organisatie, waar we werken aan de toekomst van telecom: Total Connectivity.

Bij ons krijg je de mogelijkheid te groeien. Ben je ondernemend en kom je het beste tot je recht als je ruimte krijgt? Dan zit je bij ons op je plek.

We belonen je hiervoor met onze solide arbeidsvoorwaarden. Hierbij hoort een bruto maandsalaris tussen de € 2.175,- en € 2.600,- als je 38 uur werkt (afhankelijk van de werkervaring die je meebrengt).

Maak samen met ons de toekomst mogelijk!

Sollicitatie

Wil je meer informatie of heb je interesse? Bel, mail, app: 06-15270350, annebeth.velema@workforce-bv.com.

Solliciteer op deze functie

[gravityform id='1' title='false' description='false' ajax='true']