Volgende Vorige

HR backoffice medewerker

Introductie

Wij zoeken voor onze opdrachtgever een HR backoffice medewerker! Ben jij nauwkeurig? Vind je het leuk om een regelfunctie te hebben? Sta jij graag figuurlijk met je voeten in de klei?

Organisatie

Onze opdrachtgever zorgt voor beschikbaarheid en doorstroming in het verkeer, zodat iedereen met plezier blijft reizen. Het is hun ambitie om ervoor te zorgen dat dit op een veilige en duurzame wijze gebeurt, zodat de impact op de leefomgeving en toekomstige generaties beperkt blijft.


Onze opdrachtgever is van oorsprong een productontwikkelaar van complete verkeersregelsystemen, verkeersinstallaties, besturingssystemen en veiligheidssystemen voor onder andere bruggen, tunnels en sluizen. Ook voor het spoor zijn we producent en ontwikkelaar van overweginstallaties, seinen en wisselstellers. Door bijna 100 jaar aan ervaring lopen we voorop in het ontwikkelen van slimme oplossingen en technologieën die Nederland leefbaar maken en houden. En met een breed scala aan oplossingen en producten hebben we alles in huis om toekomstbestendige, duurzame en slimme mobiliteit mogelijk te maken.

Functie


Wij zijn een bevlogen, betrokken en betrouwbare solution provider die onze klanten ontzorgt met oplossingen voor complexe vraagstukken op het gebied van Infrastructuur en Mobiliteit. Onze mensen zijn onze belangrijkste assets. Zonder hen maken wij onze missie niet waar. Vanuit het HR-team faciliteren wij waar mogelijk, of het nu gaat om het op weg helpen van starters, het ondersteunen bij persoonlijke ontwikkeling of het beantwoorden van vragen op het gebied van arbeidsvoorwaarden.


Jij werkt met ons HR-systeem (AFAS/Profit) en denkt mee over optimalisaties van onze processen om steeds efficiënter te kunnen werken. Gelukkig doen we niet alles in systemen en ben jij het persoonlijke aanspreekpunt voor al onze medewerkers. Jij weet als geen ander een CAO-tekst of arbeidsvoorwaardenregeling te doorgronden en helpt leidinggevenden op weg in de wereld van HR.


Alles met het doel om onze medewerkers, leidinggevenden en HR Adviseurs zo goed mogelijk te ontzorgen en te ondersteunen. Dit doe je door belangrijke deadlines te bewaken en tijdig voor de nodige acties te zorgen. Met jouw enthousiaste persoonlijkheid geef je op jouw manier invulling aan deze rol en ben jij onze nieuwe onmisbare schakel in het HR team.


Samen met de andere collega’s van het team ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende HR-werkzaamheden, waaronder administratie, ziekteverzuim en werving & selectie. Je bent (mede)verantwoordelijk voor het beheren en verbeteren van onze (administratieve) systemen, werkwijze en procedures. Je bent tevens betrokken bij de diverse HR projecten. Je signaleert trends en ontwikkelingen en kunt dit onderbouwen met data.

Aanbod

Los van jouw kennis en kunde is het vooral belangrijk wat je als persoon meebrengt. Wij zoeken een nieuwe collega met goede communicatieve vaardigheden, die een ondersteunde HR-functie ambieert. Je bent klant- en resultaatgericht en staat bekend om je gestructureerde en nauwkeurige manier van werken. Je bent proactief en ondernemend, je staat stevig in je schoenen, je neemt je verantwoordelijkheid, je hebt doorzettingsvermogen en je brengt een gezonde dosis humor mee.


Daarnaast beschik je over:

• Een afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur op het gebied van HR;

• Tenminste 5 jaar werkervaring in een ondersteunende HR-functie;

• Ervaring met AFAS/Profit is een vereiste;

• Goede kennis van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk;

• Beschikbaar voor 40 uur per week.

Inlichtingen

Annebeth Velema +31615270350

Annebeth.velema@workforce-bv.com

Sollicitatie

Annebeth Velema +31615270350

Solliciteer op deze functie