Volgende

Financieel administratief medewerker

Introductie

Op zoek naar een financiële administratieve uitdaging? Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar administratieve ondersteuning. In deze functie ben je een essentieel onderdeel van het team. Je ondersteunt hen in verschillende administratieve processen op het kantoor in Amersfoort. Je komt in een hecht team te werken met passie voor het vak. Er hangt een prettige werksfeer waarbij collega’s elkaar graag helpen. Zie jij het werk liggen en trek je dit naar je toe?

Organisatie

In jouw rol als Financieel Administratief Medewerker ondersteun je het team van FttX in alles wat er voorbij komt. De focus ligt op de projectadministratie wat inhoudt dat je tijdig en nauwkeurig projecten aanmaakt, inkooporders én uren verwerkt. Jij zorgt ervoor dat documenten door de juiste persoon worden getekend en administratief worden afgehandeld. Naast deze taken is er ook ruimte om een eigen project op te pakken. Hierbij kun je denken aan bijv. procesverbeteringen Ook heb je veelvuldig contact met leveranciers en onderaannemers.

Functie-eisen

Allereerst ben je een echte doener. Jij hebt minimaal een afgeronde MBO niveau 4 opleiding in administratieve richting en hebt al wat financiële administratieve werkervaring opgedaan. ERP systemen zijn jou niet vreemd.


Qua persoon ben je sociaal ingesteld en heb je goede communicatieve vaardigheden. Dit vinden wij nodig voor het verkrijgen van heldere informatie en het afstemmen van de administratieve gegevens. Ook beheers je de Nederlandse taal goed in woord en geschrift.

Jij staat voor nauwkeurig werken, wat je niet uit het oog verliest op het moment dat de hectiek toeneemt. Je werkt zelfstandig en hebt een pro actieve instelling.

Aanbod

Let op, dit is een tijdelijke functie voor ongeveer 3 a 4 maanden. Er is een kans dat je bij goed functioneren overgenomen wordt, maar de insteek is tijdelijk!


• Je krijgt de kans om aan mooie baanbrekende projecten te werken waar jij een belangrijke rol in speelt;

• Een bruto maandsalaris tussen € 2.200,- en € 2.900,- op basis van een 38-urige werkweek (afhankelijk van de ervaring die je meebrengt);

• 25 vakantiedagen;

• 7 ADV dagen (als je 39 uur per week werkt);

• Een goed pensioen en een collectieve ziektekostenverzekering;

• Mogelijkheid tot persoonlijke groei met een gedegen begeleiding, waarbij ondernemerschap de ruimte krijgt;

• Gunstige personeelskortingen op onder andere je fitnessabonnement, tanken en telefoon abonnement;

• Gezelligheid!

Inlichtingen

Annebeth Velema +31615270350

Sollicitatie

Annebeth Velema +31615270350

Solliciteer op deze functie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.