Volgende Vorige

Engineer telecom (40 uur)

Introductie

Voor onze opdrachtgever in Utrecht zoeken wij een engineer telecom. Kun jij de vertaalslag maken van de klantvraag naar een uitvoerbare engineering? Lees dan snel verder!

Functie

Als Engineer word je verantwoordelijk voor het vertalen van de klantvraag naar een technisch uitvoerbare engineering of vernieuwing van de coax- en glasnetwerken. Dit resulteert in een ontwerp en een calculatie. Je verzorgt de digitale werkmappen met tekeningen, werkinstructies en geeft technische ondersteuning. Je houdt de status, voortgang en planning bij in de systemen van onze opdrachtgever.

Je werkt zelfstandig aan projecten of deelprojecten binnen een werkpakket en rapporteert aan de projectmanager. Je levert een belangrijke bijdrage aan het behalen van projectdoelstellingen en het beoogde financiële resultaat.

Functie eisen

Wij zoeken een leergierige, ondernemende collega, die affiniteit heeft met techniek en IT.

Wat verwachten wij nog meer van jou?

  • Een afgeronde MBO-opleiding;
  • Ervaring in het vakgebied (zoals bekendheid met coax en/of glas telecommunicatie netwerken);
  • Als je in het bezit bent van SECT-certificaten is dat een pre. Zo niet, dan bieden wij de mogelijkheid om deze alsnog te behalen;
  • Ervaring met programma’s zoals PNI en ORCA is een pre;
  • Ook vinden wij het een pre als je kennis hebt van het bouwproces;
  • Je bent probleemoplossend en werkt gestructureerd.

Aanbod

We belonen je met onze prima arbeidsvoorwaarden, zoals 25 vakantiedagen en een bruto maandsalaris tussen de € 2.200,- en € 2.600,- als je 38 uur per week werkt (afhankelijk van de ervaring die je meebrengt).

Ook bieden wij jou de mogelijkheid om je talenten blijvend te ontwikkelen onder andere door jou meer dan 100 learning programma’s aan te bieden.

Inlichtingen

Wil je meer informatie of heb je interesse? Bel, mail, app: 06-15270350, annebeth.velema@workforce-bv.com.

Solliciteer op deze functie

[gravityform id='1' title='false' description='false' ajax='true']