Volgende Vorige

Coördinator Bouwpas (40 uur)

Introductie

Werk jij in de uitzendbranche en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Weet jij alles van de wet- en regelgeving omtrent arbeidskrachten en ben je assertief? Lees dan snel verder!

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een coördinator bouwpas! Bouwpas? Bouwplaats? Ja, inderdaad! Op het gebied van de inzet van arbeidskrachten bestaat veel regelgeving die nageleefd moet worden en hiervoor is een systeem ontwikkeld, genaamd Bouwpas. Je gaat in overleg met de uitvoerders en projectleiders zodat zij het voordeel gaan zien om correct met dit systeem te werken.

Functie

Wat is de Bouwpas?

Een systeem dat door onze opdrachtgever geïmplementeerd is om veiligheid en aansprakelijkheid te waarborgen. Voor meer informatie, bekijk de tour op www.bouwpas.nl.

Wat ga je doen:

Op het gebied van de inzet van arbeidskrachten bestaat veel regelgeving die nageleefd moet worden. Jij houdt constant wet- en regelgeving in de gaten voor eventuele wijzigingen. Het systeem wordt op dit moment op 25% van de bouwplaatsen gebruikt en onze doelstelling is dat dit gebruik naar 100% moet. Jij wordt verantwoordelijk om het beleid te maken rondom dit systeem en je stelt kaders.

Je gaat in overleg met de uitvoerders en projectleiders zodat zij het voordeel gaan zien om correct met dit systeem te werken. Je weet hun te overtuigen dat het systeem op de lange termijn voor tijdwinst zorgt en voor een correcte administratie en boven alles: veiligheid!

Zelf ben je op de hoogte van de laatste wet en regelgeving omtrent de inzet van arbeidskrachten, zzp’ers en onderaannemers zodat je een adviserende rol kunt hebben naar je collega’s.

Functie eisen

Jij:

  • Hebt HBO werk-en denk niveau;
  • 5 jaar werkervaring in bijvoorbeeld de uitzendbranche;
  • Hebt kennis van de Wet Ketenaansprakelijkheid en Inlenersaansprakelijkheid;
  • WAV en AVG kent voor jou geen geheimen (of je bent bereidt hier kennis van op te doen);
  • Bent communicatief vaardig en kunt mensen goed enthousiasmeren en motiveren;
  • Bent van nature assertief;
  • Hebt je VCA diploma (of bent bereid deze te halen);
  • Kunt veiligheidsinspecties uitvoeren op een bouwplaats.

Aanbod

Dit betreft een geheel nieuwe functie wordt, waar je zelf geheel invulling aan kunt geven. Wij verwachten een adviserende rol richting de afdeling HR en de organisatie om verbetervoorstellen te maken en te implementeren. Voor vragen kun je contact opnemen met Annebeth.velema@workforce-bv.com.

Solliciteer op deze functie

[gravityform id='1' title='false' description='false' ajax='true']