Volgende

Calculator (40 uur)

Introductie

Voor onze opdrachtgever in Papendrecht zoeken wij een calculator. Ben jij een kei met cijfers en kun je goed schakelen tussen diverse partijen? Lees dan snel verder!

Organisatie

Onze opdrachtgever is de specialist op het gebied van boven- en ondergrondse leidingen en kabel infrastructuur. Zij zorgen voor de aanleg van leidingen, realiseren van aansluitingen en het plaatsen van installaties. Via deze kabels en leidingen vindt transport plaats van stroom, olie, aardgas of water.

Functie

Calculator bij de Business Unit Elektra

Het complete ondergrondse infra werk maak jij in jouw hoofd en zet je vervolgens om in een calculatie. Elk calculatie is uniek omdat we elk werk nieuw bouwen.

Laat zien wat je kan als Calculator

Door verschuiving van de ontwerpverantwoordelijkheid van de opdrachtgever naar de aannemer is de functie van calculator cruciaal geworden. De aanvraag ken jij van binnen en van buiten: je weet wat er gebouwd moet worden, wat voor soort contract het betreft, welke voorwaarden er vermeld worden en vooral wat de risico’s zijn. Denk bij risico’s aan betalingsvoorwaarden.

Door site visits krijg jij de nodige informatie, hierdoor kan je goed beoordelen wat er nodig is voor een werk aan mankracht, machines en andere middelen. Met de uitvoerder en projectleider stem jij de werkmethode af. Met verschillende onderaannemers en andere leveranciers heb je contact over prijzen en levertijden.De uiteindelijke calculatie is de vertaalslag van al het werk dat jij gedaan hebt. Je werkt bij projecten tot een paar miljoen euro zelfstandig als calculator maar in grote projecten zoals Randstad380kV ben je een onderdeel van het tenderteam namens Visser&Smit Hanab.

Functie eisen

Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding;

  • Je neemt bij voorkeur ervaring mee als uitvoerder van civiele projecten;
  • Je hebt ervaring met het opstellen van calculaties;
  • Het onderhouden van contacten met verschillende partijen gaat jou makkelijk af;
  • Nauwkeurig en precies werken herken jij bij jezelf.

Aanbod

Naast een goede werksfeer, een prima salaris en ruimte om je te ontwikkelen en door te groeien bestaan onze arbeidsvoorwaarden onder andere uit:

  • 30 verlofdagen;
  • 13 dagen individueel budget;
  • Een pensioenregeling waarbij de werkgever 80% van de premie betaald;
  • Smartphone en laptop;
  • Reiskosten of auto afhankelijk van het aantal zakelijke kilometers dat je rijdt;
  • Collectieve korting op een abonnement bij een sportschool.

Inlichtingen

Spreekt dit je aan? Bel, app of e-mail mij dan snel: robert.tenhave/06-11414150.

Solliciteer op deze functie

[gravityform id='1' title='false' description='false' ajax='true']