Vacatures monteur-technician

Allround mechanisch Monteur/Werfmedewerker

Introductie

Voor onze opdrachtgever zijn wij zoekende naar een Allround mechanisch monteur/werfmedewerker. De Allround mechanisch monteur/werfmedewerker verzorgt de inname van diverse soorten gereedschappen en andere (mechanische) producten. Hij/Zij zorgt ervoor dat deze producten en gereedschappen van a-tot-z worden geïnspecteerd, gerepareerd en gekeurd waarna ze weer het magazijn in kunnen tot het moment ze weer in gebruik genomen worden.

Organisatie

Visser & Smit Hanab is een VolkerWessels bedrijf en al meer dan 150 jaar specialist en marktleider op het gebied van boven- en ondergrondse leiding- en kabelinfrastructuur. Wij ontwikkelen, bouwen en onderhouden verbindingen, netwerken en installaties op het gebied van energie, water en industrie. Visser & Smit Hanab is actief betrokken bij het mogelijk maken van de energietransitie naar hernieuwbare energie en een duurzame samenleving. Vanuit dit streven denken wij innovatief en proactief mee met de vraagstukken van onze klanten en van onze tijd. V&SH onderscheidt zich met eigen vakmensen, een eigen engineersafdeling en een professionele aanpak. Door de overname van Volker Energy Solutions (voorheen Joulz Energy Solutions) specialist op gebied van hoogspanning infrastructuren, kunnen wij het verschil maken bij de energietransitie doordat we de volledige keten binnen de energie-infrastructuur kunnen bedienen. Van concept en engineering tot realisatie en onderhoud.

Functie

Een werkdag van de Allround mechanisch monteur/werfmedewerker is vrijwel nooit hetzelfde. Het ene moment ben je druk doende met de reparatie van pneumatisch gereedschap, het andere moment draag je zorg voor de keuring van hydraulische middelen welke op de projecten van onze opdrachtgever benodigd zijn. Een enorm breed scala aan apparaten, machines, gereedschappen en andersoortige middelen komen in jou eigen deel van de werkplaats voorbij.

Functie-eisen

Wij zoeken naar een Allround mechanisch monteur/werfmedewerker met een hele brede achtergrond. Met allround bedoelen we ook echt allround! De gezochte collega bezit kennis op het gebied van werktuigbouw in de breedste zin van het woord. Onder andere aandrijftechniek (bijvoorbeeld diesel- en elektro motoren), machinebouw, diverse soorten geregelde systemen (bijvoorbeeld hydraulische pompen of een pneumatische boor) komen voorbij. Ook bezit hij/zij kennis op het gebied van verschillende verbindingsprincipes (lassen, lijmen, bouten, etc). Al met al dus een zeer uitdagende functie waarbij jou kennis word getest!

Aanbod

Je komt te werken in een zeer nauw team waarbij hard werken en plezier hebben in hetgeen je doet hand in hand gaan. Onze opdrachtgever heeft veilig werken als hoogste prioriteit. Het up-to-date houden of uitbreiden van je kennis en kunde door middel van ontwikkeling (door bijvoorbeeld scholing en/of cursussen) is een vanzelfsprekendheid. Verder krijg je veel vrijheid om je werkdag naar eigen inzicht in te vullen.

Inlichtingen

Ernst op ’t Einde 085 – 487 472 11

Ernst@workforce-bv.com

Sollicitatie

Ernst op ’t Einde 085 – 487 72 11

Solliciteer op deze functie